Jelena Rozga iskreno o teškoj bolesti: Nalazi su mi nikad gori

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Regionalna pop zvezda Jelena Rozga iskreno je u emisiji „Premijera“ otkrila kako se trenutno oseća nakon svih analiza koje je nedavno obavila.

Dugo se spekulisalo o njenom zdravstvenom stanju, a sada je otkrila detalje problema sa kojima se bori.

„Srećna sam žena, imam sve što hoću. Imam problema sa zdravljem, ta štitnjača me ne sluša… To ne krijem, pričam, možda mogu nekom da pomognem.“ započela je ona svoju priču.

 “ Pre dva dana sam išla da pregledam krv, nalazi su mi nikad gori. Nisam najbolje, ali se trudim. To najviše utiče na moje raspoloženje, kada mi hormoni nisu u balansu. Utiče to i na moju kožu. Trudim se da što više odmaram, da budem pozitivna i nadam se da će za mesec dana, kada budem išla na kontrolu, moji nalazi biti bolji,“ navodi Rozga.

Iako bolest Jelene Rozge veoma utiče na raspoloženje, pevačica je u javnosti uvek nasmejana i trudi se da širi pozitivnu energiju, te nikada niko ne bi ni rekao da ima bilo kakve zdravstvene probleme.

Zbog bolesti Hašimoto, pevačica je ostala bez štitnjače.

„Nisam više pod velikim stresom. Neću žuriti posebno kada je posao u pitanju. Više vodim računa o svom zdravlju, više cenim slobodno vreme, znam da kažem ne. Naučila sam i to. Morala sam zbog svog zdravlja. Morala sam jer imam problema sa srcem i štitnom žlezdom i to više ne krijem. Apsolutno više nemam štitnu žlezdu i sad sam rekla: „Sada je dosta, hajde da i mi uživamo,“ rekla je svojevremeno.

POSLEDNJE VESTI