in ,

Jennifer Aniston ponovo u seriji, zarađivaće 1.1 milion dolara po epizodi


Jennifer Aniston vraća se na male ekrane – za velike novce!

Glumica, koja se proslavila ulogom Rachel Green u sitkomu Prijatelji, zarađivaće 1.1 milion dolara po epizodi za sada neimenovane serije koja će biti objavljena na streaming servisu Apple TV-ja.  Njena koleginica Reese Witherspoon za ulogu u istoj seriji zarađivaće istu količinu novca, a obe glumice radiće na seriji kao izvršne producentkinje, te će i tu zaraditi novac.

Produkcija serije počela je ove nedelje u Los Anđelesu, a Apple je već naručio 2 sezone sa po 10 epizoda.

Ovo je prva glavna uloga koju Anistonova ima u seriji, otkako su se Prijatelji završili 2004. godine. Ona je u poslednje dve sezone sitkoma zarađivala milion dolara po epizodi, kao i njene koleginice Courteney Cox i Lisa Kudrow. Samim tim, tri zvezde su u to doba važile za najplaćenije TV glumice.

U nedavnom intervjuu za magazin InStyle, Jennifer je otkrila da joj je rad na seriji Prijatelji bio najbolji posao ikada.

„Čak i pre nego što se serija završila, ljudi su pitali hoćemo li se ponovo okupiti. Courtney, Lisa i ja pričamo o tome. Fantaziram o tome, to je zaista bio najbolji posao ikada. Ne znam kako bi to izgledalo danas, ali ne možeš nikad znati,“ ispričala je ona.

Prema listi magazina Forbes, Jennifer Aniston je na trećem mestu najplaćenijih glumica u 2018. godini.

loading...