Search
Close this search box.

Jennifer Hudson: Sin mi je spasio život posle ubistva moje majke, brata i nećaka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zbog sina je nakon velike porodične tragedije imala razlog da živi (foto: Instagram)

Jennifer Hudson je pred očima javnosti preživela strašnu porodičnu tragediju, ali u intervjuu za novembarski broj časopisa Glamour, glumica i pevačica otkriva da je snagu nakon nesreće crpela iz samo jedne osobe – svog sina.

2008. godine, 34-ogodišnja bivša učesnica Američkog idola je izgubila majku, brata i nećeka kada ih je usmrtio bivši muž njene sestre. Ona o tragediji ne voli mnogo da priča, sem kada opisuje iskustvo isceljenja: „Bila sam tetka, imala majku i bila nečije dete, ali sam naprasno izgubila njih, a rodila sina. Zato Davidu, koji sada ima šest gona, često govorim: Ti si mi spasio život“.

Jennifer sa sinom Davidom Jr koji dans ima šest godina (foto: Instagram)

Hudsonova i njen verenik, rvačka zvezda David Otunga, su dobili sina Davida Juniora 2009. godine. Ona je objasnila da je u prošlosti retko pričala o tragediji jer nije mogla da se poveže sa ljudima koji nisu iskusili takvu vrstvu bola: „Veoma me nervira kada neko ko nije izgubio nekog razgovara sa mnom o tome. Želim da im kažem: ‘Nemojte se ni truditi, jer ne znate ništa o tome’. Ali nikada ni ne znate šta sve možete podneti dok ne dođete u takvu situaciju“.

Srećna porodica (foto: Instagram)

I u svojoj sledećoj ulozi u filmu Spike Leeja, Chiraq, Hudsonova je morala licem u lice da se susretne sa ženama koje su pretpele sličan gubitak. Ona glumi Irene, ženu čija je ćerka ubijena zalutalim metkom dok išla u školu. „Postoji scena u kojoj sve držimo transparente sa fotografijama svoje ubijene dece. Okrenula sam se i tamo je bilo more žena koje su nosile natpise i fotografije dece koju su izgubile. Glumim lik koji drži poster malene devojčice, a i sama sam prošla kroz nešto slično u životu“, dodaje Jennifer na kraju.

Oskarovku ćemo uskoro gledati i u nekoliko epizoda serije Imerija.

POSLEDNJE VESTI