Search
Close this search box.

Sada je kosa još kraća: Jennifer Hudson obrijala glavu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nova frizura poznate glumice i pevačice (foto: Instagram)

Iako je i do sada bila poznata po kratkoj kosi, Jennifer Hudson je pre nekoliko dana totalno promenila svoj imidž. Pokazala je da joj svaka frizura odlično stoji, pa čak i skoro ćelava izgleda zanosno i seksi.

Pevačica i glumica se svojim pratiocima na Instagramu pohvalila novim izgledom i muškom frizurom, napisavši pored fotografije: „Kome još treba kosa pored ovakve grimase?“

Hot or not: svoju jratku kosu oskarovka je obrijala skoro do glave (foto: Instagram)

Na početku karijere, po pojavljivanju u Američkom idolu, pevačica mogćnog glasa je bila poznata po dugoj, kovrdžavoj kosi. Ali nakon gubitka kilograma, rešila je da promeni i frizuru, pa se već nekoliko poslednjih godina šiša na kratko.

Posle drastičnog mršavljenja, Jennifer je ovog puta promenila frizuru (foto: Instagram)

Ipak, ovo je njena do sada najkraća verzija muške frizure, a o svojoj promeni dobitnica Oskara je ranije govorila u medijima rekavši: „Promena frizure je drastična skoro koliko i moj gubitak kilograma! Imam potpuno isti osećaj. Sa kratkom kosom izgledam viša, ali još uvek se privikavam…Ako ćete nositi jedinstven stil, morate ga i zaista izneti…Nemojte dozvoliti da on nosi vas“, rekla je u jednom intervjuu pevačica hita Spotlight.

POSLEDNJE VESTI