Jennifer pomerila let zbog Angeline

Jennifer je izbegla istorijski trenutak - susret sa Angelinom Jolie

Ovog vikenda izbegnut je istorijski trenutak: bivša i sadašnja partnerka holivudskog zavodnika Brad Pitta trebalo je da se nađu na istom letu. Naime, Jennifer Aniston i Angelina Jolie trebalo je da lete istim avionom od Londona do Los Anđelesa, ali je zvezda serije Prijatelji učinila da se to ne desi.

Pre 8 godina, 2005. Brad i Jen su se razveli upravo zbog fatalne Angeline, ali se čini da vreme nije uticalo na to da Anistonova preboli to što Brad više nije njen. Američki tabloidi pišu da je Jennifer čim je saznala da je Angelina na istom letu s njom, odlučila da pomeri datum odlaska iz prestonice Ujedinjenog Kraljevsta.

O razlozima otkazivanja leta Jennifer se nije oglasila, ali je progovorila o svojoj navodnoj trudnoći, objasnivši da je samo dodala koji kilogram.

“Nisam trudna, samo sam nabacila koji kilogram. Nije mi jasno zašto mediji jednostavno ne sačekaju trenutak kada ćemo Justin i ja imati da objavimo neku srećnu vest. Ovako samo forsiraju tračeve što je užasno iscrpljujuće. Zaista ne znam ko ima volje da igra ovakve igrice”, izjavila je 44-ogodišnja glumica u australijskoj emisiji Kylie&Jackie O.

F.Y./Tracara.com
Foto: Fanpop.com

Povezane vesti

Back to Top