Jessie J u Beogradu!

Britanska zvezda Jessie J samo je jedna od mnogih koji će nastupiti na festivalu Belgrade Calling, koji se održava 27, 28. i 29. juna u Beogradu!

Ona će biti zvezda prvog festivalskog dana, a njen debitnantski album„Who You Are“ najprodavaniji je debi album prošle godine. Festival će otvoriti grupa SARS, nakon kojih će nastupiti Public Enemy nakon kojeg će a potom i zvezda iznenađenja.

„Reč je o bendu koji je izuzetno dobar za live nastupe, ali to ime ćemo objaviti desetak dana pre festivala“, najavio je Boban Milošeski, generalni direktor „Avalon produkcije“.

Binu će zatim preuzeti Example nakon koji nastupa Jessie J. „Bez obzira na to da li vam se dopada ono što ona radi, ona to radi vrlo dobro, i veoma je teško bukirati ovako velike i aktuelne zvezde“, kazao je Milošeski.

Cena ulaznice za prvi dan iznosi 3490 a za treći dan 3990 dinara. Za ova dva dana ulaznice će biti jedinstvene dok će za drugi dan ulaznice koštati od od 2.990 do 4.500 dinara. Komplet ulaznica koštaće 7990 dinara dok će blok ulaznica za prvi i drugi dan koštati 5990 dinara.

foto: ibtimes

Povezane vesti

Back to Top