in

Jezivi uslovi: Jennifer Aniston morala da smrša 13 kilograma na početku karijere


Jennifer Aniston važi za jednu od cenjenijih glumica današnjice, ali na samom početku karijere bila je izložena objektivizaciji.

Pre nego što je dobila ulogu u Prijateljima, koja joj je pomogla da doživi svetsku slavu, nije imala previše uspeha, pa ju je agentkinja posavetovala da izgubi kilograme.

U knjizi, objavljenoj povodom 25. godišnjice od premijere kultne serije, autor Saul Austerlitz otkrio je detalje koji do sada nisu bili poznati javnosti.

„Morala je da smrša 13 kilograma kako bi opstala u Holivudu. Los Anđeles je teško mjesto za mladu glumicu, teško je biti žena na ovakvom mestu. Jennifer nije bila debela i svi su videli njenu ljepotu, ali videlo se i da kamera dodaje nekoliko kilograma“, navodi se u knjizi.

https://www.instagram.com/p/BypZbc4hmLf/?utm_source=ig_embed

Jennifer je sama priznala da joj je najveći problem bio da izbaci nezdrave navike.

„Majonez na belom hlebu – najukusnija stvar na svetu. Jela sam previše takve hrane… Šejkovi, pomfriti i umaci, sva sreća pa sam počela da obraćam pažnju na to i pazim. Moja agentkinja mi je na lep način dala do znanja da ne dobijam uloge zbog kilaže i na tome sam joj zahvalna“, rekla je glumica.