in

JK zbog Cece prekinula ćutanje!


Pevačica Jelena Karleuša prekinula je svoje medijsko ćutanje juče – napisavši status na facebooku. Razlog za promenu odluke da se ne oglašava do izlaska novog albuma je njena omiljena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović. Iako JK nije direktno spomenula Cecu, više je nego jasno da je na nju mislila kada je napisala status o svešteniku koji daje intervju tabloidima.

„Sveštenik koji daje intervjue za tabloide = ATEISTA , I LOVE SERBIA – ORIGINAL BANANA REPUBLIC (Volim Srbiju – originalnu banana republiku)“, napisala je Karleuša na svom privatnom facebook profilu.

Ipak, ovo nije bilo sve što je Jelena imala da poruči: dotakla se i ostalih sveštenika, i ubistva premijera, i emisije Piramida

„Kada se svešteniku koji je zlostavljao decu dodeli orden(?!), Srbija ćuti. Kada sveštenik daje intervjue za tabloide, pravdajući kriminalce, Srbija ćuti. Kada sveštenik blagosilja paravojne formacije pre pohoda na zločin, Srbija ćuti. Kada se neko usudi da promeni Srbiju, ubiju ga snajperom. A pre toga ga satanizuju… dok Srbija ćuti. Banana zemlja, zemlja paradoksa i nepravde. I ko nam je kriv? Mi sami. Dok pošten svet ćuti, bagra je veoma glasna. I drska. I može im se. Jer Srbija ćuti i gleda. Na jednoj strani u tok šouu imate jednog Basaru, a sa druge Palmu. Basara po običaju bude briljantan. Palma po običaju bude Palma. I narod glasa za pobednika… I šta mislite, ko je pobedio? Onaj koji nije uspeo da sastavi nijednu smislenu rečenicu. Prvo slovo – P. I šta je B. na to rekao? ‘Znao sam da će P. pobediti.’ I ja sam znala. I svi smo znali. Jedva čekam izbore. Srbija zaslužuje sve P. ovog sveta. Od srca Srbiji…“, napisala je Karleuša, prenosi Alo.