JLo u 18. godini bila beskućnica

Lepa pevačica pozirala je za magazin ''W''
Lepa pevačica pozirala je za magazin ”W”

Latino pevačica Jennifer Lopez krasi naslovnu stranu avgustovskoj broja magazina W

43-godišnja zvezda rođena je u Bronksu, u koji je došla ovoga puta zbog snimanja i intervju. ”Poslednji put sam ovde bila kada su mi roditelji rekli da se razvode nakon 33 godine braka. Mislim da sam zato bila nervzozna kada sam dolazila ovde danas”-priseća se Lopezova.

Pevačica je pričala o svom detinjstvu i svojim prvim koracima u show biznisu. Oduvek je znala da želi time da se bavi, ali put nije bio uopšte lak. U 18. godini mlada Jenny odlučila je da će biti zvezda i da želi da da sve od sebe da joj se to i ostvari. ”Uvek sam imala snove, ali su oni vremenom bili sve veći i veći”-kaže JLo.

Jedno vreme nije imala gde da spava, pa je noći provodila u plesnom studiju:”Nisam želela da idem na koledž već da budem profesionalna plesačica. Bila sam beskućnica u jednom trenutku”. Jennifer nije mogla da razočara roditelje, jer joj je otac radio noću, a majka dva posla. ”Svu snagu potrebnu za život dobila sam iz Bronksa. Volim L.A, ali on mi ne daje snagu kao moj kraj”– dodaje pevačica i naglašava da nije zaboravila odakle je došla.

foto: W magazin/ D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top