Jovana se vratila na ‘Farmu’, Miki ponovo u igri!

Miki se vraća u Lisoviće

 

UPDATE: Tokom uživo uključenja na imanje u Lisoviću, kamere su snimile manekenku Jovanu Nikolić, koja se vratila u rijaliti.

Susret Danijela Alibabića i njegove devojke bio je vrlo dirljiv. “Misica moja najlepša na svetu došla meni! Ljubav moja jedina”, rekao joj je Danijel dok su se grlili i ljubili, dok je Jovana njemu ponavljala da je on njen jedini pevač.

09:30h, 20.6.2013: Prema saznanjima portala Pulsonline, manekenka Jovana Nikolić, za koju se sumnja da je u drugom stanju, ne vraća se na Farmu. Još uvek se ne zna da li je ovo reakcija produkcije ili manekenke.

Farmeri su sinoć javnim glasanjem donela odluku koga od izbačenih farmera bi vratila u rijaliti: izbor je pao na Mikija Mećavu, čiji se povratak na imanje očekuje narednih par dana.

Inače, trenutni gazda Aki u strahu je da će mu Filip Panajotović, koga je postavio za slugu, namestiti batine.

“Namestiće mi batine. Videćete, pazite šta sam vam rekao. Ovde ne sme, ali vani će to uraditi”, požalio se Aki. Sve je počelo kada je Panajotović krenuo da vređa Akija.

“Debilu, jedan mali bezobrazni. Slinavko jedan. Bebo jedna, tebi treba cucla. Nisi svesan za koga si se zakačio. Sram te bilo, razdvajaš jedan par koji se voli”, govorio je Filip.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top