Jovana završila u bolnici -ipak trudna?

Manekenka trudna?
Manekenka trudna?

 

Ovonedeljni gazda Andrija Marković Aki za svoje sluge odabrao je Romea i Juliju ove sezone rijalitija, Filipa i Staniju.

Međutim, jučerašnji izbor slugu pao je drugi plan zbog pisma koje je poslala zadruga, a u kome je napisano da je manekenka Jovana Nikolić, koja je ceo dan bila odsutna sa imanja u Lisoviću, završila u bolnici.

“Jovana je zbog zdravstvenih problema u bolnici, i biće do sutra. Ukoliko daju pozitivnu odluku, Jovana će se vratiti na Farmu. Jovana Nikolić je jutros nakon pregleda u Domu zdravlja zbog zdravstvenih problema, a po savetu lekara primljena u bolnicu gde se i trenutno nalazi. Sve do sutraće biti na ispitivanjima i pod nadzorom lekara, a samo od rezultata koji se dobiju i mišljenja doktora zavisi da li će se vratiti na Farmu. Ukoliko lekari daju pozitivno mišljenje o njenom povratku ona će već sutra ponovo biti na Farmi, a to zavisi samo od toga šta će pokazati ispitivanja kojima je danas podvrgnuta. U svakom slučaju nama je u ovom trenutku od presudne važnosti da njeno zdravstveno stanje bude dobro i budite svi uvereni da Zadruga kao i lekari bolnice u kojoj se nalazi brinu o tome”, piše u pismu zadruge.

Inače, Jovana se juče požalila Danijelu da sumnja da je trudna, te da joj je jasno zašto se naglo ugojila.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top