in ,

Juri ih albanska mafija: Ćazim Osmani hoće da uništi Teodoru, cela porodica u opasnosti?!


Cela porodica Džehverović našla se na udaru albanske mafije i to zbog slomljenog srca.

Teodora Džehverović svojevremeno je zavodila jednog uspešnog albanskog biznismena kojeg je upoznala u Poreču dok je snimala spotove na plažama i po hotelima Ćazima Osmanija sa kojim su je mediji dugo povezivali!

„Teodora je u to vreme bila sa Kristianom, on je dečko fudbaler kojeg je ona prevarila u rijalitiju, a Ćazim joj je samo pomogao oko spotova. Nije ona bila sa Ćazimom, ali znam da joj se udvarao jedan Albanac kome je ostala tiha patnja, a ona je samo flertovala,“ tvrdi izvor Scandala.

„On pak nije hteo da je juri jer je bila sa Anđelom Rankovićem, ali kako je sada slobodna, a samo se nagađa da je, navodno, smuvala Đorđa Đokovića, brata Novaka Đokovića, pomenuti Albanac preti svim Džehverovićima,“ natavlja izvor.

View this post on Instagram

@villalavandasarajevo ❤️

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

On je u fazonu da je Teodora njegova ili ničija i da joj neće biti dobro ako ga odbije! Čak je naglasio da nije smela da se igra s njim i da ga zavodi, a da se sada pravi luda! Sve i da jeste s Đokovićem ili s kim god, Albanac preti da će je uništiti”, dodao je izvor SCANDALA!.

Naravno, mama Goca je sve to čula i jako se plaši, ali nije propustila da ćerki očita bukvicu nalik onim kakve joj je držala u Zadruzi kad god je imala seks pred kamerama.

Teodori nije uopšte prijatno, a kako će se saga sa opasnim Albancem završiti, ostaje nam da vidimo.