Prati nas

Extra

Justin Bieber se oženio u tajnosti?

Danas su internetom počele da se šire fotografije zbog kojih kruži teorija da su Justin Bieber i Hailey Baldwin već stali na ludi kamen i venčali se daleko od očiju javnosti.

Naime, poznati par je nerazdvojan u Njujorku, a paparaci su juče uslikali zanimljivu fotografiju mladog modela. Dok je bila u šetnji sa svojim dragim, fotoreporteri nisu mogli a da ne primete da na ruci nema velikog vereničkog prstena, piše Teen Star.

Zapravo, na njegovom mesto je sada dijamantiski prsten koji veoma podseća na burmu, što je podstaklo medije da smisle teoriju o tajnom venčanju.

Hailey je poslednji put viđena sa vereničkim prstenom dan pre toga kada je sa Biebsom otišla na ‘privatnu liturgiju’ u crkvi. Kako američki mediji pišu, ‘privatna liturgija’ zapravo je bilo tajno i malo venčanje Biebera i Hailey u crkvi i da je poznati par želeo da kaže sudbonosno DA pred Bogom daleko od očiju javnosti, dok će opštinsko venčanje biti malo kasnije i mnogo veće.

Iako ova teorija ne deluje potpuno nemoguće treba naglasiti dve stvari. Pre svega, Hailey nije bila sama, već sa Bieberom. A za razliku od nje, pevač nije imao ‘burmu’ (niti bilo kakav drugi prsten), što bi se očekivalo od nekoga ko se tek venčao.

A druga stvar je – to nije burma! Zapravo, u pitanju je dijamantski prsten koji Hailey ima već neko vreme i koje možete da vidite na raznim fotografijama koje je objavila na svom Instagramu, čak i pre nego što je bila u vezi sa Biebsom.

View this post on Instagram

summer 18’ I’m waiting for yuhhh

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

Posebno je zanimljivo to što je isti taj prsten bio kriv kada su se nedelju dana po njihovom pomirenju pojavile lažne glasine da se par verio jer je Hailey viđena sa dijamantskim prstenom na ruci.

1 komentar

1 komentar

  1. Tina

    01. 08. 2018. at 15:50

    ODVRATNA P***NA POVRACA MI SE !

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top