Kako je bilo na promociji spota Nataše Bekvalac?

Nataša stiže na splav Play

Pop pevačica Nataša Bekvalac sinoć je u predivnom ambijentu beogradskog splava Play održala promociju novog singla i spota Kraljica novih ljubavi.

Predstavnici medija, Natašini saradnici i prijatelji sinoć su premijerno pogledali novi spot, koji je pevačica pre nekoliko nedelja snimila na Ibici. U isto vreme kada su pop zvezda i njene zvanice premijerno gledali spot, video Kraljica novih ljubavi objavljen je na Natašinom YouTube kanalu.

“Uz pomoć mojih prijatelja i saradnika promocija je protekla baš onako kako smo i želeli – neformalno i nadam se veoma opušteno i relaksirajuće za sve prisutne. Bez posebnog protokola trudili smo se da prelep ambijent splava Play bar na trenutak podseti na atmosferu iz spota, a moji gosti i prijatelji bili su nasmejani i dobro raspoloženi. Ipak, ono što je najvažnije jeste oduševljenje svih prisutnih, kako spotom, tako i pesmom. Bez obzira što sam imala veliku tremu i odgovornost, ono što sam priželjkivala mi se ispunilo. Ovo mi je samo dodatni podstrek da budem još bolja i da sa albumom, koji planiram za jesen opravdam poverenje svoje publike”, izjavila je Nataša, koja je te večeri zablistala u kreaciji Ines Atelier.

Promociji su prisustvovali: Adil, Sara Jovanović, Marko Kon, Jelena Mrkić, Ana Štajdohar, Danijel Pavlović, Marina Tucaković, Damir Handanović, Tamara Paunović, Nina i Branislav Lečić, Vlada Stanojević, Marija Lazić, Tamara Filipović, Miloš Nadaždin…

Tematsko veče My boyfriend is out of town oduševilo je sve prisutne devojke, koje su u toku večeri dobile i poklone: majice sa natpisima: Bad, Innocent, My boyfriend is out of town i No boyfriend. Zvanice su do ponoći uživali u muzici koju su tom prilikom puštali DJ Vrabac i Dada Selectah.

Adil
Ana Štajdohar
Danijel Pavlović, Marina Tucaković i Damir Handanović
Kristina Bekvalac sa suprugom
Voditeljka Marija Lazić sa prijateljicom
Tamara Paunović i Nataša
Sara Jovanović sa društvom

Povezane vesti

Back to Top