Kako popularna YouTuberka reaguje na balkansku muziku?

Nije imala ništa pozitivno da kaže o domaćim izvođačima (foto: Screenshot)

Mlada You Tube vlogerka Jasmina Stambolić za vrlo kratko vreme stekla je veliku popularnost svojim video snimcima, u kojima govori o najrazličitijim stvarima, od problema u školi do saveta za šminkanje i najnovijim modnim trendovima.

Ova 18-godišnjakinja rodom je iz Bosne i Hercegovine, koja živi u Švedskoj, u intevjuu za sajt Tehix.org prošle godine otkrila je da je još kao mlađa veoma volela da se snima, ali da nije imala hrabrosti da klipove postavi na internet. „Međutim, kada sam prošle godine upisala školu, i izabrala smer koji ima veze sa medijima, dobila sam neko samopouzdanje, shvatila da je to stvarno ono sto volim i želim, onda sam jednostavno postavila svoj prvi video, i dobila odličan feedback“, rekla je Jasmina za hrvatski portal.

Jasminu na Instagramu prati skoro 65 hiljada ljudi (foto: Instagram.com/jasminastambolic)

Mnogi njeni pratioci na You Tubu (kojih za sada ima preko 70.000 hiljada) u poslednje vreme mladoj vlogerki slali su snimke pesma i spotova popularnih u regionu, koje su tražili da prokomentariše. Jasmina im je želu ispunila i u videu koji je juče postavila iznela je svoje mišljenje o pesmama Relje Popovića, Gastozza, Mimi Mercedes i drugih izvođača koji su veoma slušani po klubovima na Balkanu.

O hitu pobednika Parova, koji ima preko 8 miliona pregleda izjavila je da je ‘cirkus’, Jalu Brata ‘nikada ne bi mogla da sluša’, a numera reprke Mimi zaista ‘nije vredna njenih sekundi i dragocenih reči da bi uopšte mogla i da komentariše nešto o tome’.

Njene reakcije i komentare na ovu popularnu balkansku muziku možete pogledati ovde.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI