Search
Close this search box.

Kao na filmu: Tom Hardy sprečio lopova da pobegne sa mesta nesreće

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Glumac sprečio lopove da pobegnu (foto: Wenn)

Tom Hardy dokazao je da nije akcioni heroj samo na filmu, već i u stvarnom životu, kada je u jednog lopova golim rukama srečio u nameri da pobegne sa mesta nesreće.

Incident se dogodio u nedelju u južnom Londonu kada su dva lopova, vozeći se na ukradenom motorciklu, prešla na crveno svetlo i udarila u Mercedes. Jedan je bio povređen i nije mogao da pobegne sa mesta nesreće, dok je drugog, koji se dao u beg, Tom ubrzo sustigao.

Ne vodeći računa o sopstvenoj bezbednosti, glumac je krenuo za lopovom, jureći ga na ulici, po dvorištima kuća i čak i preko ograde.

Jedan od očevidaca ove nesvakidašnje situacije bio je i Arun Pullen, kroz čije dvorište su jureći prošli Hardy i kriminalac. „Bilo je potpuno ludo. Kao da je postao jedan od junaka svojih akcionih filmova. Tom je video lopove koji su se zabili u auto. Mora da je hodao ulicom , ali tada je prosto poludeo i krenuo u jurnjavu za jednim od njih. Izgledao je baš besno“, rekao je svedok nesreće.

Lopova jurio i preko ograda (foto: Wenn)

Nakon što je sustigao lopova, Tom ga je stavio na klupu na autobuskoj stanici, pretražio da li poseduje oružje i sačekao da stigne policija, a okupljenim prolaznicima je, navodno, rekao: „Ovaj mali go**ar je nešto ukrao i zato mu je sada slomljena noga“.

Nakon uspešne intervencije holivudskog glumca, obojica osumnjičenih nalaze se u pritvoru.

POSLEDNJE VESTI