Search
Close this search box.

Tom Hardy izgubio 2 miliona funti!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Tom Hardy (foto:Instagram/taboofx)

Nakon što je sa velikim oduševljenjem dočekana premijera serije Taboo, na čijem je stvaranju jedan od glavnih učesnika bio Tom Hardy, izvešteno je da je glumac uložio veliku količinu novca, a da je sada svedočio nezanemarljivom gubitku.

Nakon što je firmu Taboo Productions Ltd ovlastio da rukovodi finansijama, otkriveno je da je Taboo dat za 8,4 miliona funti, što se ne poklapa sa 10,4 miliona koliko je trebalo da iznosi dobitak koji se očekivalo dostići, pa gubitak koji je pretrpeo glumac sada iznosi 2 miliona funti. Povodom ovoga izvor je za The Sun rekao: „Nije važno ko si ili koliko novca imaš, zaista je mnogo samo baciti 2 miliona“. On dodaje da se Tom nada da će novac povratiti kroz prodaju DVD-a, legalna preuzimanja preko interneta itd.

Ova mini serija sastoji se od 8 epizoda. Priča čiji su autori ova glumačka zvezda i njegov otac Edward, prati pustolovine James Keziah Delaneya, čiju ulogu tumači sam Hardy, a koji se 1814. godine vraća u London, nakon što je 10 godina proveo u Africi, učestvujući potom u drami oko porodičnog nasleđa i osvetničkom ratu protiv ubica njegovog oca.

Zašto bi, ipak, trebalo da pogledate ovu seriju, pročitajte OVDE.

A photo posted by Taboo (@taboofx) on

U nekoliko scena zgodni glumac je prikazan gotovo bez odeće, a prema njegovim rečima, to ga je dosta radovalo, a izjavio je da je želeo i više takvih scena.

Pogledajte trejler u nastavku:

POSLEDNJE VESTI