Search
Close this search box.

Prva ovogodišnja preporuka: Mini-serija “Taboo“

Hardy kao glavni junak, James (foto: imdb)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nova serija Tom Hardyja, Taboo (foto: imdb)

Tom Hardy je osvojio Holivud sjajnim ulogama u velikim filmskim hitovima, a sada se vraća na male ekrane u novom projektu.

Reč je o mini-seriji Taboo, čija je pilot epizoda premijerno je prikazana u Velikoj Britaniji na Božić, a u Americi 10. januara.

Radnja je smeštena u 1814. godinu, a Hardy glumi glavnog junaka, James Keziah Delanyuja, koji se vraća u London iz Afrike i za koga se godinama verovalo da je mrtav, da bi ga dočekala informacija o očevoj smrti. Odlučuje da preuzme očevo poslovno carstvo i započne novi život, ali otkriva da se iza imperije kriju mnoge tajne. Neće proći mnogo pre nego što će se naći između dve zaraćene zemlje, Britanije i Sjedinjenih Američkih Država, a komplikacije će uslediti kada u igru uđe moćna East India kompanija.

Hardy kao glavni junak, James (foto: imdb)

Taboo potpisuju Steven Knight, scenarista najnovijeg filma Bred Pitta i Marion Cotillard, Allied, i krimi drame Peaky Blinders i sam Tom Hardy, kao i njegov otac, a realizaciju je omogućila televizijska kuća BBC.

Serija je naišla na odličan prijem, pa je tako ocena na sajtu imdb čak 9.3/10, na osnovu 6.000 rejtinga posetilaca.

Ako Tom do samog kraja (osam epizoda) zadrži kvalitet na koji smo od njega navikli, nema sumnje da će ovo biti jedna od najboljih serija 2017. godine.

POSLEDNJE VESTI