Kao što je i obećao, Đani izašao sa Farme!

Kao što je i najavio veče pre, kad je žurka sa ukućanima za njega bila oproštajna, Saša Ćurčić je juče u toku dana napustio imanje u Barajevu na kome je proveo prethodnih nekoliko nedelja.

Iako sam pomislila da bi ga nove ženske snage u kući zadržale, Đani nije želeo više da ostane. Nadam se da će se predomisliti i vratiti u šou, bez njega će biti mnogo dosadnije… Samo kad se setim one njegove “baletske tačke” sa Viktorijom…. :)

djani

Ono što se još danas u štampi piše o dešavanjima na Farmi odnosi se na Marinu Perazić. Muvanje ili ako hoćete romansa između nje i dosta mlađeg Topalka čini mi se sve se više razvija. Pa je tako najnoviji detalj to što je Marina Topalku dozvolila da bude u njenom krevetu. Iako je izjavila da te ne bi dozvolila, samu je sebe demantovala.

marina topalko

Sa druge strane supruga Milana Topalovića, Vesna ima dosta poverenja u svog muža i kako kaže on i Marina su samo drugari:

“Ma, to je sve drugarski. Verujem svom mužu i uopšte me ne zanima to njegovo druženje sa Marinom. Neću ga ni pitati o tome kad napusti Farmu.”

izvor: pressonline.rs, alo.rs

Povezane vesti

Back to Top