Search
Close this search box.

Karamela snima emisiju o Kseniji Pajčin i otkriva zbog čega je ubijena

(foto: Facebook/goran.karamela/Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Facebook/goran.karamela/Screenshot)

Zabavljač Goran Stojićević Karamela odlučio je da stavi tačku na Preljubnike Balkanske prevare, i da se fokusira na novi format Tragovi istine, koji će se, u njegovom prepoznatljivom stilu, baviti razotkrivanjem stvarnih ubistava.

U jednoj od emisija on će pokušati da rasvetli i ubistvo njegove bliske prijateljice Ksenije Pajčin, koje se desilo pre 6 godina.

„Autor sam nove emisije u fazonu crne bajke. Živimo u vremenu u kom se svakodnevno dešavaju masovna ubistva, ima pedofilije, droge, i sve to treba razraditi. Obrada je na skroz drugačiji način i nije viđena u emisijama koje se emituju kod nas i više je u američkom fazonu. Baviću se isključivo istinitim događajima. Ja ne mogu ništa da promenim kada su neke stvari već učinjene, ali želim da znam razlog zašto se to dogodilo i zašto ljudi čine zločine“, ispričao je Karamela za Kurir, i dodao da je nedavni infarkt verovatno uzrokovan delom zbog toga što je isuviše posvećen jednom ovako stresnom formatu. „Što se tiče ubistva moje Ksenije, planiram da se ozbiljno posvetim tom slučaju, samo treba psihički dobro da se pripremim na to. Neće mi biti lako, ali moram.“

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI