Ovo je Mia, sestra tragično nastradale pevačice Ksenije Pajčin

Ksenija je tragično nastaradala 2010. godine (foto: Screenshot)

Prošlo je sedam godina od tragične smrti pevačice Ksenije Pajčin, a mnoge kolege i prijatelji i danas pamte njen vedar duh i osmeh koji je razoružavao.

Porodica pevačice i dalje ne može da se pomiri sa smrću Ksenije, a njena mlađa sestra po ocu, Mia, sa setom se seća starije sestre.

Mia je o sestri za Kurir ranije izjavila: „Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom. Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pesme i gledam spotove“.

Mia je prava lepotica (foto: Facebok/miapajcin)

Ona želi da nastavi tamo gde je Ksenija stala i bavi se javnim životom. „Mnogo sam je volela i divila joj se. Želim da nastavim tamo gde je ona stala, samo u drugoj branši. Ona je odlično glumila u svojim spotovima, a ja želim da postanem poznata glumica. Pored toga, volela bih da se bavim i modom, to me veoma interesuje. Estrade se ne plašim. Ipak, ponekad me obuzme strah da ja tako ne završim. Međutim, dobro razmislim i sagledam sve da ne bi bilo nikakvih posledica. To kažem jer mi se trenutno stanje na estradi ne sviđa“, izjavila je 26-godišnja Mia.

Želi da postane glumica (foto: Facebook/miapajcin)
Želi da postane glumica (foto: Facebook/miapajcin)

Želimo joj da ostvari svoje snove, a kao se snašla kao glumica u spotu nekadašnjeg učesnika X Factora, Ilije Mihailovića, za pesmu Lako je, pogledajte ovde.

POSLEDNJE VESTI