Bivšeg dečka Ksenije Pajčin ubija kajanje: Strahujem da je ubijena zbog mene

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot)

Iako je čitavih 7 godina ćutao o tome, bivši dečko tragično nastradale pevačice Ksenije Pajčin, izvesni V.P. odlučio je da makar malo olakša teret koji nosi na duši i ispriča zbog čega na svaku godišnjicu njene smrti pali sveće na groblju rano ujutru pre nego što bilo ko dođe, kao i zbog čega ga muči sećanje na Pajčinovu, iako je u međuvremenu osnovao porodicu sa drugom ženom.

„Odmah sam se zaljubio u nju. Bila je nestvarno lepa. Kroz osmeh mi je rekla: ‘Pali mali, nemaš šanse kod mene, imam ja mlado meso.’ Nisam znao na koga misli, pa su mi rekli da se zabavlja sa nekim manekenom iz Crne Gore i da se zove Filip Kapisoda. Na internetu sam posle video o kome je reč“, počeo je svoju ispovest 39-godišnjak za Kurir. „Ona i Filip su raskinuli zbog neke njegove bivše devojke i ja sam uleteo. Poslužio sam joj kao uteha. Viđali smo se samo dva meseca. To je za mene bio najuzbudljiviji period u životu. Uz nju su smeh i dobra zabava uvek bili zagarantovani. Izlazili smo, vozili se kolima po gradu, ručali na haubi. Molio sam je da ostavi Filipa i da bude sa mnom. Govorio sam joj da on nije za nju, da je mlad i da nisu jedno za drugo. Želeo sam da joj pružim sve u životu. Bila je divlja i mislio sam da ću uspeti da je ukrotim. Maštao sam samo o njoj, a ona je želela da se Filip vrati. Tako je i bilo. Čim su se pomirili, nikad me više nije okrenula.“

„Kada sam u dnevniku čuo da je ubijena, pomislio sam da je taj dečko to uradio jer je pronašao naše poruke koje smo razmenjivali. Ne tvrdim da se to dogodilo, jer me je Ksenija otkačila godinu dana pre tragedije, ali taj crv sumnje me izjeda“, završio je svoju priču V.P. i dodao da će paliti sveće na njenom grobu dok god je živ.

POSLEDNJE VESTI