Search
Close this search box.

Indira u potresnoj ispovesti otkriva: Ksenija je predosetila svoju sudbinu

(foto: Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot)

Prošlo je već šest godina od tragične smrti Ksenije Pajčin. Njena bliska prijateljica Indira Radić je javno progovorila o svemu što se dešavalo u njenom životu pred smrt i kako se osećala u vezi sa manekenom Filipom Kapisodom, koji joj je oduzeo život.

“Predosetila je svoju sudbinu. Imala je priliku da ode od Filipa i da zasnuje porodicu, ali joj se nije dalo. Vratila se na vrata svoje sudbine. Ksenija i ja smo se čule tri dana pre nego što će se to desiti. Ona me je zvala, ležala je u krevetu i rekla: ‘Nešto mi nije dobro, stvarno se osećam loše. Ovaj Filip me opet smara, hoće da se pomirimo, ne znam više šta da radim“, započinje svoju priču Indira za Alo.

“Rekla sam joj: ‘Moraš da odlučiš sama šta hoćeš. Ti zaslužuješ da imaš porodicu, decu i čoveka koji te zalužuje’. A ona mi kaže: ‘Ja to sa Filipom ne mogu da ostvarim. On je mlađi od mene’. U njenom životu je u tom momentu postojao još jedan muškarac, koji je bio zainteresovan za nju. Dečko je bio vrlo obrazovan i fin i želeo je sa njom zajednički život. Međutim, ona se nalazila između dve vatre. Nije znala s kim da bude. Taj dečko je bio ozbiljan, obrazovan, imao je svoj biznis, bio je prava prilika“, priča pevačica.

Pevačica otkriva da je u Ksenijinom životu tada postojao jos jedan muskarac (foto: Instagram/radicindira)

“Ona je volela decu, volela je životinje. Rekla sam joj da treba da peva, a kada nađe dobrog čoveka da se uda za njega, osnuje porodicu. ‘Ja bih to volela’, rekla mi je“, nastavlja priču Indira.

Ona je za javnost podelila i svoje sumnje u vezi sa sukobom koji se desio u martu 2010. godine.

“Mora da se pazi s kim se ulazi u vezu. Takve kobne stvari se dese u trenutku. Varnice koje svenu u trenuku, taj bes, to je ludilo. To je pomračenje svesti. I ako imaš mogućnost u tom momentu da napraviš neko zlo, ti ćeš ga u tom trenutku napraviti, što nikako nije dobro. Eto, to se desilo sa njima u trenutku kada su je našli u njenom stanu. Verovatno su prethodile neke rasprave, svađe. Možda je ona njemu rekla: ‘Ja više sa tobom neću, kraj’, a on to nije mogao da odnese. Mi to ne možemo da znamo, ali svaka žena treba da pazi s kim ulazi u vezu, ali i kako je raskida“, završava Indira.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI