Search
Close this search box.

Tragično nastradala Ksenija Pajčin pred smrt zvala Draganu Mirković

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Pevačica Dragana Mirković otkrila je da joj je Ksenija Pajčin samo nekoliko dana pred smrt poslala poruku koju nikada neće moći da zaboravi.
Ksenija je tragično nastradala kada ju je tadašnji dečko Filip Kapisoda ubio, a potom  izvršio samoubistvo. Dragani i dan danas teško pada što nisu uspele da razgovaraju. „To je bila jedna preslatka i najlepša devojčica. Imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam videla lepšu devojčicu”, ispričala je Dragana u emisiji „Premijera, vikend specijal“. „Dva dana pre nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: ‘Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem’. On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili,“ nastavila je.
„Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno”, ispričala je Dragana Mirković.

POSLEDNJE VESTI