Search
Close this search box.

Kardashian trend 2017: Svuda bez grudnjaka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Najjače oružje američkih lepotica u prethodnih 365 dana bile su bujne obline koje su golicale maštu, a čini se da će se trend nastaviti i dalje.

Kim Kardashian West prati 105 miliona ljudi širom sveta, ali jedna je crno bela fotografija sve njih ostavila bez daha. Na njoj ona nosi beli top iz kojeg se ocrtavaju ženstvene linije, zbog čega je dobila najviše lajkova u 2017. godini. Ruka lagano otkriva poprsje i to je jedna u nizu fotografija koja pokazuje da lepotica voli da bude bez grudnjaka. Ovo je ujedno jedan od najpopularnijih trendova lepotica u 2017. godini.

https://www.instagram.com/p/BbC0ux1FRab/

No, čini se da ne prijaju svima ovakve fotografije. Mnogi pratioci tvrde da se zvezde vode samo brojem lajkova, te da im je nestalo obzirnosti prema pratiocima. Uprkos tome, sve je više Instagram zvezda, ali i onih koji pomno prate njihov rad.

https://www.instagram.com/p/BWQSmHqFsJZ/

Trenutno se Kim i njezin muž Kanye West pripremaju za treće dete koje će im roditi surogat majka. Nova beba neće biti jedino proširenje poznate porodice Kardashian. Khloe je nedavno potvrdila da čeka dete s Tristanom Thompsonom.

POSLEDNJE VESTI