Prati nas

Foto

Kardashianke se pokrvile: Koja će biti najzgodnija cica ovog leta?

Najveće rivalstvo navodno je između Kim i Kylie

Sestre porodice Kardashian i Jenner bore se za novu titulu međusobno: koja će biti najgzodnija sestra ovog leta? Međutim, fanovima je u poslednje vreme jako teško da odluče koja bi mogla da ponese tu titulu, obzirom da prethodnih meseci društvene mreže pljušte od polu golih fotografija rijaliti zvezda!

Fotografije nisu slučajnost.

Kim, Kourtney i Khloe Kardashian zajedno sa Kylie i Kendall Jenner zaista se bore da dominiraju Instagramom svojim provokativnim fotografijama.

Teško je izboriti se za onu najzgodniju” , naveo je izvor. “Iako su tokom snimanja najbolje prijateljice i sestre, zapravo obožavaju da se takmiče jedna sa drugom, pogotovo kada je fizički izgled u pitanju.”

Najveće rivalstvo navodno je između Kim i Kylie.

Kim vežba svakog dana kao luda kako bi ostala u formi, zato što njen metabolizam nije tako dobar” , priznao je izvor blizak zvezdama. “Kylie sa druge strane uvek biva u centru pažnje zbog fenomenalnog tela.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Kako je izvor dalje objasnio, Kylie nabija na nos svojim sestrama to što je najzgodnija i iz tog razloga neprestano kači provokativne fotografije na društvene mreže.

Sa druge strane, Kylie navodno zavidi Kendall zbog savršene prirodne linije.

Kendall je vrlo otvorena kada su problemi sa njenim telom u pitanju, ali joj je metabolizam jako dobar i ona uglavnom jede proteine i voće. Vežba dva puta nedeljno” , dodao je izvor.

Sve navodno dolazi od njihove majke Kris Jenner, koja je ujedno i menadžer porodice, a koja je oduvek prigovarala devojkama o njihovoj liniji.

Svesna je da se njihov brend bazira na njihovom fizičkom izgledu. Ako se bilo koja ugoji par kilograma, Kris nema problem da im to kaže i da ih natera da se pokrenu” , iskreno je rekao izvor.

Koja je po vama najzgodnija sestra? 

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top