in

Kardashianke se pokrvile: Koja će biti najzgodnija cica ovog leta?


Sestre porodice Kardashian i Jenner bore se za novu titulu međusobno: koja će biti najgzodnija sestra ovog leta? Međutim, fanovima je u poslednje vreme jako teško da odluče koja bi mogla da ponese tu titulu, obzirom da prethodnih meseci društvene mreže pljušte od polu golih fotografija rijaliti zvezda!

Fotografije nisu slučajnost.

Kim, Kourtney i Khloe Kardashian zajedno sa Kylie i Kendall Jenner zaista se bore da dominiraju Instagramom svojim provokativnim fotografijama.

Teško je izboriti se za onu najzgodniju“ , naveo je izvor. „Iako su tokom snimanja najbolje prijateljice i sestre, zapravo obožavaju da se takmiče jedna sa drugom, pogotovo kada je fizički izgled u pitanju.“

View this post on Instagram

#FBF Take me back please #CostaRica

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Najveće rivalstvo navodno je između Kim i Kylie.

Kim vežba svakog dana kao luda kako bi ostala u formi, zato što njen metabolizam nije tako dobar“ , priznao je izvor blizak zvezdama. „Kylie sa druge strane uvek biva u centru pažnje zbog fenomenalnog tela.

View this post on Instagram

@kylieskin available NOW 💗 KylieSkin.com

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kako je izvor dalje objasnio, Kylie nabija na nos svojim sestrama to što je najzgodnija i iz tog razloga neprestano kači provokativne fotografije na društvene mreže.

Sa druge strane, Kylie navodno zavidi Kendall zbog savršene prirodne linije.

Kendall je vrlo otvorena kada su problemi sa njenim telom u pitanju, ali joj je metabolizam jako dobar i ona uglavnom jede proteine i voće. Vežba dva puta nedeljno“ , dodao je izvor.

View this post on Instagram

w/ @mertalas 🖤

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Sve navodno dolazi od njihove majke Kris Jenner, koja je ujedno i menadžer porodice, a koja je oduvek prigovarala devojkama o njihovoj liniji.

Svesna je da se njihov brend bazira na njihovom fizičkom izgledu. Ako se bilo koja ugoji par kilograma, Kris nema problem da im to kaže i da ih natera da se pokrenu“ , iskreno je rekao izvor.

View this post on Instagram

Grateful.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Koja je po vama najzgodnija sestra? 

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...