in

Karleuša pevala sa Brenom, Seka je nazvala trandžom!

Sinoć je spektakularnim vatrometom na Prešernovom trgu u prestonici Slovenije zvanično sa radom započela televizija Pink Si. Međutim, vatromet nije ono po čemu će Slovenci pamtiti ovo veče.

Zamislite Lepu Brenu, Seku Aleksić i Jelenu Karleušu na jednom mestu! Prva asocijacija vam je tuča, u kojoj leti perje na sve strane, zar ne? Tri pevačice je na jednom mestu okupio balkanski medijski mag Željko Mitrović povodom otvaranja slovenačkog ogranka Pinka.

Zanimljivo je da su Brena i JK letele istim avionom do Ljubljane, ali su jedna drugu u potpunosti ignorisale, a Brena je čak i okrenula glavu, kažu očevidci. Razlog, pretpostavljamo, znate- Karleušin blog „Fahretizmi, ćoravizmi i ostali izmi“!

Dalji razvoj situacije izgledao je otprilike ovako- kada je krenuo vatromet, koji je označio početak rada Pink Si, Brena uzima mikrofon i počinje da peva svoju baladu „Ja nemam drugi dom“. Back vokale joj peva Jelena Karleuša, a Seka Aleksić ustaje sa svog mesta u VIP delu da bi se uverila u ono što vidi. Gospođa Piljikić, brže-bolje je sa svog telefona sa prijateljima na FB podelila impresije iz Slovenije.

„Kao što ste i videli dok je Brena NACIONALE pevala pojavio se neki muškarac sa blajhanom kosom kažu da se zove TRANDŽA i pokušao da otpeva prateće vokale i kad je ustanovio gospodin da falšira umuknuo je… U tom momentu da ste imali priliku da vidite VIP ložu u kojoj su svi plakali od smeha plakali bi i vi verujte mi!!!“ napisala je Seka na svom profilu, a kasnije u komentarima sa fanovima otkrila još par detalja sa otvaranja!

„Taj isti gospodin trandža je celo vreme bio sam! Jer sa njim niko ne komunicira… Niko ali niko od kolega ga nije ni pozdravio ni prišao mu… TOLIKO!“ rekla je Seka za svoju „omiljenu“ koleginicu JK!

Kada budete gledali video, obratite pažnju na Breninu reakciju. Čini se da pomirenja neće biti. Bar ne dok sud tako ne zatraži!

Faris Yuma