in

Katy Perry: Sa devojkom se nisam samo poljubila


Katy je dobila nagradu za svoju borbu za ljudska prava (foto: Wenn)
Katy je dobila nagradu za svoju borbu za ljudska prava (foto: Wenn)

Katy Perry nedavno je dobila nagradu za svoj posvećen rad u kampanji za ljudska prava, a na svečanosti održanoj u subotu, pevačica je govorila i o seksualnom eksperimentisanju u mladosti, koje se veoma protivilo njenom odrastanju u konzervativnoj i strogoj porodici.

Perryjeva je, između ostalog izjavila: „Ja sam, najiskrenije, samo pevačica i muzičarka. Govorim svoju stranu istine kroz te slatke pop pesme. Na primer, I kissed a girl and I liked it. Istina je da sam uradila mnogo više od toga“, otkrila je zvezda i dodala: „Ali kako bih mogla to da pomirim sa devojkom koja peva gospel i koja je odrasla u grupi koja podržava kampove za opreobraćanje homoseksualaca? Ipak, ono što sam znala je da sam radoznala i da moja seksualnost nije crna i bela kao ova haljina. I iskreno, nisam uvek bila u pravu, ali 2008. godine, kada je ta pesma izašla, znala sam da sam pokrenula diksusiju i mnogi su bili dovoljno znatiželjni da pevaju sa mnom“, rekla je okupljenima 32-godišnja Katy.

*** Ukoliko ste propustili: Sve ono što niste znali o numeri ‘I kissed a girl’ iako svi znate ovu pesmu ***

O ovoj temi bivša devojka Orlanda Blooma oglasila se kasnije i na Twitteru, napisavši: „Nikada neću prestati da budem saveznik, šampion, svetla tačka i glas ljubavi za sve one koji se identifikuju kao propadnici LGBTQ zajednice“.

Sjajan govor pevačice pogledajte ovde.