in

Kćerka Harisa Džinovića deli savete devojkama kako da neguju grudi: Morate da nosite brus uvek

Đina Džinović, kćerka Harisa i Meline Džinović, podelila je sa devojkama savjte u vezi s njegom grudi, a mnogi su ostali iznenađeni njenim izjavama.

Đina je istakla da nosi samo „push up“ bruseve, a onda i smelo savetovala djevojke šta nikako ne smeju da radi kako im grudi ne bi „visile“.

„Okej, uglavnom ‘push up’ dok ti rastu je majka da bi rasle visoko. Nemoj nikada da si bez brusa, bilo kog, čak ni sat vremena nedeljno use*e sve. I ne možeš da ih vratiš nikada. Ne briši ih i ne maži nadole“, napisala je Đina, prenosi Telegraf.

Zatim se osvrnula na mazanje ove regije, a podelila je i kako tokom tuširanja učvrstii ovaj predio tijela.

„Ja ih, iskreno, ne mažem puno. Jednom mesečno se sjetim. Kad se istuširaš i završiš, ledenom vodom samo prođi jer topla voda opušta kožu, rasteže je. Visiće ti si*e uglavnom nakon par godina. Inače, ja imam bukvalno fobiju da mi vise“, poručila je.

„Nosite brushaltere 24/7, na spavanje pogotovo, da vam ne bi jedna bila veća od druge“, dodala je na kraju ćerka folkera.

Podsetimo, Đina je veoma popularna na društvenim mrežama i često komunicira sa svojim pratiocima i redovno im odgovara na pitanja i deli savete.

žhttps://www.instagram.com/p/CSFhQaojHW0/