Prati nas

Kelly Clarkson:’Moje dete nije dovoljno talentovano da se druži sa North West’

Foto

Kelly Clarkson:’Moje dete nije dovoljno talentovano da se druži sa North West’

Sa ćerkom River Rose (foto: Instagram)

Sa ćerkom River Rose (foto: Instagram)

U novom intervjuu Kelly Clarkson je podelila neke svoje poglede na roditeljstvo, te se tako osvrnula i na mogućnost da njena ćerka bude lezbijka.

“Samo se nadam da će jednog dana River Rose pronaći pravu ljubav, a to je zaista, zaista teško. Žao mi je što će njeno srce biti slomljeno mnogo puta pre nego što se to desi. A što se neke njene buduće ljubavi tiče, moj suprug i ja imamo isti stav. Nije nam bitno da li će u pitanju biti dečko ili devojka. Bitno je samo da ona bude srećna”, iznela je pevačica svoje mišljenje koje bi trebalo da bude primer svim roditeljima.

Kelly Clarkson i John Legend obradili Tokio Hotel

U šali je dodala da bi volela da jednog dana njena ćerka odabere preslatkog sina Wiz Khalife i Amber Rose, 2-godišnjeg Sebastijana, koji ju je očarao na dodeli Grammyja. 

(foto: Tammie Arroyo/AFF-USA)

(foto: Tammie Arroyo/AFF-USA)

Kelly, ipak, ne gleda blagonaklono na druženje svoje ćerke baš sa svom decom. Ona smatra da se River Rose ne bi uklopila sa North West.

“Ne verujem da će moje dete ikada biti dovoljno talentovano da se druži sa decom Kanye Westa. Kao što, očigledno, nikad ničije dete neće biti dovoljno talentovano za to… Uostalom, ja živim u Tenesiju i osim ako u pitanju nisu kantri pevači ja ne viđam zvezde”, zaključila je Kelly.

Pa, nama zvuči kao da ima nečeg više iza ovoga. Mora da je Kanye nekako uvredio Clarksonovu ili je to samo reakcija na fotke multitalentovane North West koje Kim objavljuje.


3 komentara

3 Comments

 1. Lala Kraljica

  04. 03. 2015. at 13:16

  Ne svadjas se sa nekim preko dece…..
  a i vec vidim da ce north biti prelepa, a ova nemam pojmaa

 2. s

  04. 03. 2015. at 16:16

  Koliko ja volim ovu zenu!!
  Dete joj je preslatko, lici na nju :)

 3. anastija

  04. 03. 2015. at 18:10

  jaoo Boze jest glupa!!!Pa sta ako postavlja njene slike kako plese ili nosi modernu odecu to mora znaviti da je djete previse inteligentno da bi se druzilo sa nekim…Strasno

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top