Kelly Rowland izazvala novi rat fanova: Beyonce ili Lady Gaga?

A photo posted by kellyrowland (@kellyrowland) on

Za dve nedelje će biti održano finale Super Bowla, a, kao što je već poznato, na poluvremenu će nastupiti Lady Gaga, te njeni fanovi sa pravom očekuju najbolji nastup u njenoj karijeri. 

Ipak, nisu baš svi ushićeni time što će vlasnica hita Bad romance izvesti performans na najvećoj svetskoj bini, a među njima je i njena koleginica Kelly Rowland, koja je i sama nastupila na ovoj sceni pre 4 godine, u segmentu u kom je Beyonce, glavna zvezda te večeri, odavala počast delu karijere koji je sa njom i Michelle Williams provela u grupi Destiny’s Child.

Naime, novinar TMZ-a ju je pitao da li se raduje Gaginom nastupu, na šta je ona odglumila skandiranje obožavalaca, dok se na pitanje da li će nadmašiti njen nastup samo ironično nasmejala i namignula.

Iako se ovaj njen gest ne mora protumačiti negativno, on je poslužio za razbuktavanje sukoba između fanova Lady Gage i Beyonce, koji su otpočeli beskrajnu raspravu o tome čiji će nastup izgledati bolje i koja od njih dve talentovanija.

U nastavku možete pogledati sporni video, a nešto više o spektaklu koji je priredila Beyonce 2013. godine možete pročitati OVDE.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI