Anketa: koja pevačica je priredila najbolji šou na poluvremenu Super Bowla?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što se nedeljama unazad polemisalo o tome, konačno je stigla i zvanična potvrda da će 2017. godine Lady Gaga nastupiti na poluvremenu finala Super Bowla, što je čini tek petom ženom kojoj je pripala čast da priredi performans za pamćenje, koji će u uživo programu gledati milioni ljudi širom sveta.

Ne računajući ženske izvođače koji su se pojavili na sceni kao podrška nekom od pevača, svega 4 pevačice su bile tzv. hedlajneri ovog spektakla.

Prva od njih je bila Diana Ross, koja je te 1996. godine, u skladu sa pretežno ljubavnom tematikom izvedenih pesama imala mnoštvo asocijacija na srce u sklopu svog nastupa, bilo da se radi o rekvizitima koje su nosili igrači, balonima ili figurama koje je pravilo preko hiljadu statista raspoređenih širom celog terena. Nakon 4 presvlačenja na sceni, u stilu prave dive, Diana se odvezla sa scene helikopterom.

Trebalo je da prođe celih 16 godina kako bi ponovo jedna žena dobila scenu za sebe na Super Bowlu, a tu šansu je maksimalno iskoristila kraljica popa kako bi napravila još  jedan šou za pamćenje. 2012. godine Madonna se pojavila u vidu rimske imperatorke, ispraćene mnoštvom egipatskih simbola, da bi potom binu pretvorila u gigantsku naslovnu stranu magazina Vogue, podijum za ples i naposletku u pozornicu na kojoj hor religijski izvodi njen hit Like a prayer. Da je nadmašila samu sebe, sa tim su se složili svi, ali su pompeznost ovog nastupa umanjile polemike o tome da je Madonna pevala na plejbek.

Naredne godine, Beyonce je osvojila sve vokalno-plesačkim spektaklom koji je obilovao mnoštvom specijalnih efekata. Osim podsećanja na najveće hitove r’n’b zvezde, publika je najburnije reagovala na ponovno okupljanje sastava Destiny’s Child. 

https://www.youtube.com/watch?v=kKVorba5GLs

I, za kraj, prošlogodišnji nastup Katy Perry, koji, za razliku od svih prethodnih, obiluje mnoštvom boja i vedrinom. Pop pevačica se pojavljuje na mehaničkom lavu, zatim učestvuje u ogromnoj partiji šaha, dočarava atmosferu plaže i sve okončava izvođenjem pesme Firework iz vazduha.

[poll id=“1031″]

POSLEDNJE VESTI