in

Šta će biti sa muzikom Michaela Jacksona nakon optužbi o seksualnom zlostavljanju?

Dokumentarac televizijske kuće HBO o legendarnom pop pevaču Michaelu Jacksonu i tvrdnjama dvojice mladića da su silovani i godinama seksualno zlostavljani – Leaving Neverland – premijerno je emitovan u Americi pre nekolio dana, a svoju premijer u Srbije imaće 8. marta za korisnike HBO GO usluga.

Međutim, sam dokumentarac je izazvao skandal u javnosti i naveo ljude da ponovo preispitaju život i delo ove ikone pop kulture.

Iako sam četvoročasovni dokumentarac otvara puno tema za razgovor, ono što je glavno pitanje jeste, može li se delo odvojiti od lika, i da li će muzika pop ikone i dalje biti zastupljena na radio stanicama kao što je bio slučaj do sada?

Ta odluka trenutno leži u rukama muzičkih producenata i urednika radio stanica, kreatora youtube i spotify playlisti, ali i vernih fanova širom sveta koji su obožavali Jacksona.

Neke radio stanice u Americi gotovo da su potpuno uklonile sve pesme legendarne zvezde i odbijaju da ih na dalje puštaju u etar, a ovakva odluka bliži se i u radio stanicama širom Evrope i sveta.

Kakav je slučaj sa vama, da li ćete i dalje slušati Michaela Jacksona, ili ćete sledećeg puta ipak preskočiti njegovu pesmu kada naiđe na youtubu?

Da li ćete i dalje slušati muziku Michaela Jacksona?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...