Prati nas

Anketa

Lepa Brena promenila fizički izgled bez odlaska kod hirurga

Ovakvu transformaciju niko nije očekivao od folk legende.

Lepa Brena još jednom je prijatno iznenadila publiku, ne samo novom pesmom već i drastičnom promenom fizičkog izgleda koji niko nije očekivao.

Iako je više puta naglašavala da je toliko dugo plava da sebe ne može da zamisli sa novom bojom kose, poklekla je pred idejom reditelja Harisa Dubice, prenosi Svet.

“Crvena boja je za mene oduvek bila simbol ljubavi, strasti, vatre i ovoga puta nam je to bila ideja vodilja kada smo hteli da predstavimo novu Lepu Brenu. Naravno, svi me pitaju da li je ovo sada novi imidž i da li ću ubuduće biti plamena Brena, pa ću ih razočarati. Crvenokosa sam bila samo za potrebe spota, privatno ostajem dosledna svojoj plavoj boji kose”, rekla je Brena.

Pevačica je imidž predstavila u spotu za pesmu Kao nova. Da li vam se dopada?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    23. 02. 2018. at 06:56

    Ne, ne dopada mi se, liči na Cher. Ne znam zašto se zbog novog singla mora menjati lični opis. Zamislite da se svi tako ponašamo, pa razredna menja lični opis jer je dobila novo odeljenje, hirurg novog pacijenta, dirigent novi orkestar itd. I zašto tri boje crvene: zid, kosa i haljina sve crveno. Samo fali crni dvoglavi orao na sve ovo i eto je kao albanska pevaljka na proslavi njihovog Dana zastave.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Anketa

To Top