Prati nas

Anketa

Albanci prvo zabranili Cecu, a sada je zovu da peva kod njih

Nedavno se na domaćim portalima proširila vest da su Svetlana Ceca Ražnatović i njena muzika zabranjeni u Albaniji. Međutim, biznismen iz Tirane tvrdi suprotno.

Naime, to što je nedavno Albansko telo za audio i video medije (AMA) upozorilo Javni servis Albanije zbog puštanja pesama naše muzičke zvezde, ovaj uticajni biznismen tvrdi da je to nedopustivo.

On kaže da je folk zvezda i te kako dobrodošla u Albaniju i da se njene pesme putaštaju u klubovima u kojima izlaze Srbi ali i albanski narod.

“Ne znam kome odgovara da se širi mržnja i netrpeljivost između naših naroda, ali to je po mom mišljenju nedopustivo. Godinama letujem u Ulcinju i imam mnogo prijatelja među Srbima. Čitao sam da je Ceca zabranjena kod nas, ali to je glupost. Ona nikada nije bila zločinac i besmisleno je da se sada, kada odnosi idu nabolje, širi mržnja”, priča izvor Kurira.

“Ne želim da provociram svoj narod, ali želim da ljudi znaju da je vaša pevačica dobrodošla u Albaniju. Ako bude želela, lično ću da organizujem njen koncert. Svašta se dešavalo zbog politike, ali to je prošlost koja treba tamo i da ostane. Tako da, Ceco, dobro nam došla”, zaključio je izvor Kurira.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Pitalica

    31. 07. 2019. at 16:59

    Što je i najjače, da zaista želi spektakl bi napravila kako u Albaniju i Kosovo, tako i u Hrvatsku. A Kreketuša bi tu tek pukla kao lubenica

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Anketa

To Top