Prati nas

Foto

Kendall Jenner na udaru: povećala jagodice i usne?!

Plastični hirurzi ubeđeni su da je Jennerova poklela pred trendovima i otišla kod plastičara

Operacije na njoj nisu vidljive, ali stručnjaci se ne slažu Arhiva

Kendall Jenner jedina članica Kardashian-Jenner koja na sebi nije imala estetske korekcije – do sada. 

Ako je suditi prema fotografiji koja se ovih dana pojavila na internetu, mlada manekenka rešila je da ode pod nož, što se njenim obožavateljima nimalo ne dopada. Na fotki koju je objavila njena frizerka, Kendall ima punije usne, ali i jagodice, što je izazvalo sumnju da je sigurno “radila” nešto na sebi – ili je pitanju jako čudan Photoshop.

/

Da li je po sredi fotošop ili hirurg? Instagram/jenatkinhair

Sa druge strane, plastični hirurzi ubeđeni su da je Jennerova poklela pred trendovima i otišla kod plastičara. “Definitivno je stavila filere u usne, kao i obraze. Čini se i da joj je nos uži, jer joj rupice nisu široke kao ranije. Moguće da je imala i operaciju nosa,” rekao je dr. Brude Katz za sajt Hollywood life, a koji je poredio njene nove i stare fotografije.

Njegov koelga Elie Levina bio je pažljiviji kada su ovakvi zaključci u pitanju. “Uglovi snimanja, kao i osvetljenje igraju veliku ulogu kod fotografisanja, pa osoba može da izgleda potpuno različito na dve fotografije. Međutim, čini mi se da je Kendall malo povećala usne, a moguće da je i ubrizgla filere ili botoks u obraze,” zaključuje on.

2 komentara

2 Comments

  1. Countess

    08. 04. 2018. at 14:20

    Meni bi čudno bilo da NIJE ništa radila na sebi, s obzirom na to da potiče iz potpuno izoperisane porodice. Inače, odavno se zna da je operisala nos i pumpala usne. Da vidimo šta će biti sledeće…

  2. QUE

    09. 04. 2018. at 10:36

    kako ne vidite da je to snapchat efekat????

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top