Kendall Jenner se oprobala u ulozi fotografa

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

(foto: WENN)

U pauzi između modnih revija i snimanja, manekenka Kendall Jenner iskoristila je slobodno vreme kako bi se okušala u ulozi fotografa.

Kendall je za izdanje Jesen/Zima 2016 magazina Love fotografisala ćerku poznate manekenke Cindy Crawford, Kaiu Gerber, i to na inicijativu urednice magazina, Katie Grand.

„Svideli su mi se neki Kendallini postovi na Instagramu gde je očigledno ‘napravila’ fotografije mnogo promišljenije nego obične fotke, pa sam je pitala da uradi neke fotografije za ovo izdanje“, rekla je Katie.

(foto: Kendall Jenner)

Jennerova je izabrala za modela šest godina mlađu Kaiu: „Izabrala sam je jer mislim da je neverovatna i prelepa. Upoznala sam je i ona je stvarno divna mlada devojka, veoma inteligentna. Moglo bi se reći da sam njen fan i volela bih da vidim njen uspeh“, ispričala je Kendall za Love.

(foto: Kendall Jenner)

Na snimanju je bila i majka mlade manekenke, Cindy, koja je bila zadužena za ćerkinu frizuru i šminku, a Kendall ne krije da je Crawfordova oduvek bila njen idol.

„Fotografišem ćerku svog idola“, rekla je ona i ponosno podelila fotke sa pratiocima na Snapchatu.

(foto: Kendall Jenner)
(foto: Kendall Jenner)

Gerberova je otkrila da joj je bilo zadovoljstvo da radi sa Jennerovom. „Rad sa Kendall ne zahteva trud. Jednostavno sam se osećala kao da smo dve drugarice koje se druže i slikaju u zanimljivim trenucima. Kendall mi je rekla da je moja mama jedna od osoba na koje se najviše ugleda i to mi je baš interesantno jer je Kendall moj uzor“, ispričala je Kaia.

POSLEDNJE VESTI