KENZO x H&M: Urbana džungla najzad u Srbiji

Ambasadori kolecije Kenzo x H&M (foto: PR)

Dugoočekivana KENZO x H&M kolekcija prikazana je premijerno sinoć pred beogradskom publikom uz modno – igrački performans i defile probranih komada koje su prvi poneli Ana Stanić, kantautorka, Danijela Dimitrovska, top model, Aleksandra Duende, DJ umetnica i Ivan Mileusnić, koreograf i plesač.  

(foto: PR)

Kombinacije smelih animal printova, naglašene boje, interesantni krojevi i sjajne teksture, inspirisane urbanom džunglom, pobudile su veliku pažnju ljubitelja mode i javnih ličnosti, među kojima su glumci Mirka Vasiljević, Slaven Došlo, Maja Šuša, modni kreatori Verica Rakočević i Saša Vidić, prošlogodišnja ambasadorka Anastasija Ražnatović, voditeljka Sandra Perović, Marija Tarlać, modni fotograf Miloš Nadaždin i mnogi drugi.

Ana Stanić (foto: PR)
Ana Stanić (foto: PR)

„Savršena kombinacija boja, neverovatan sklad različitih materijala i specifičnih formi modela čini ovu kolekciju zaista posebnom. Oduševljena sam kako je H&M spojio francuski šik kompanije Kenzo sa uličnom modom. Sve je istovremeno tako efektno i ekstravagantno“, istakla je Ana Stanić, muzička zvezda koja važi za jednu od najbolje odevenih žena u Srbiji.

Danijela Dimitovska (foto: PR)
Danijela Dimitovska (foto: PR)

Danijela Dimitrovska, manekenka koja je imala priliku da nosi modele najpoznatijih modnih kuća širom sveta, naglasila je da je ova linija uspela da pomeri sve granice dosadašnjih kolaboracija. „Svaki komad ima jedinstvenu priču i namenjen je osobama koje vole da istražuju i stilski eksperimentišu. Posebno mi je interesantno što su modeli tako naglašeni, a ipak do izražaja dolazi lična ekspresija i na svakome odevni komadi izgledaju drugačije. To je pravo umeće dizajniranja“.

Aleksandra Duende (foto: PR)
Aleksandra Duende (foto: PR)

Eksplozivna paleta boja, elementi veštačkog krzna i upečatljivi detalji su ono što je Aleksandri Duende posebno privuklo pažnju.„Svi komadi su šik i nosivi. Posebno mi se dopadaju haljine i kimono sa dva lica, koji može da se kombinuje u zavisnosti od prilike i raspoloženja. Kolekcija ovog modnog dvojca odiše energijom, avanturizmom i mladalačkim duhom“.

Ivan Mileusnić (foto: PR)
Ivan Mileusnić (foto: PR)

Ivan Mileusnić kao najveću snagu nove kolekcije vidi njenu nosivost. „H&M i Kenzo su pokazali kako je moguće da i muškarci ponesu animal printove i raskošne šare koje dominiraju kolekcijom. Ova kolekcija se pobrinula da uvek budemo maštoviti, bez obzira na vremenske uslove. Sve je veoma nosivo, a posebno mi se dopada parka sa dva lica“, izjavio je Mileusnić.

Mirka Vasiljević (foto: PR)
Mirka Vasiljević (foto: PR)
Anastasija Ražnatović (foto: PR)
Anastasija Ražnatović (foto: PR)
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević (foto: PR)
Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević (foto: PR)

KENZO x H&M KOLEKCIJA biće u prodaji od 3. novembra  u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI