Prati nas

LGBT+

Kevin Spacey objavio da je gej nakon optužbi za seksualno uznemiravanje

Kevin Spacey objavio je u nedelju uveče da je gej, nakon što ga je kolega Anthony Rapp optužio za seksualno uznemiravanje.

Rapp, kome je danas 46-godina, ispričao je BuzzFeedu da su se on i Spacey sreli 1986. godine na Broadwayu. Spacey je tad imao 26, a Rapp 14.

Jedne večeri, Spacey je pozvao Rappa u svoj apartman na žurku, no u sobi nije bilo nikoga sem pijanog Kevina. “Nosio me je na ramenima kao što mladoženja nosi mladu, a potom je legao preko mene,” ispričao je glumac i dodao da je bio svestan da stariji kolega želi da ga iskoristi seksualno.

Spacey, o čijoj seksualnosti se godinama piše u medijima, na Twitteru je objavio saopštenje u kome navodi da se ne seća ovog događaja.

“Veoma cenim Anthonyja Rappa. Ova priča me je zgrozila i iskreno je se ne sećam jer je bila pre 30 godina. Ukoliko sam se tako ponašao, dužan sam mu najiskrenije izvinjenje za pijanog ponašanje i žao mi je zbog osećanja koji nosi godinama,” napisao je Spacey a potom ispričao još nekoliko stvari o sebi.

“Ova priča me je ohrabrila da kažem neke stvari o sebi. Znam da se o tome priča godinama, pre svega jer čuvam svoju privatnost. Kao što meni najbliži znaju, u životu sam imao veze i sa muškarcima i sa ženama. Sada biram da živim kao gej muškarac. Želim da se suočim iskreno sa ovim stvarima, a moram početi od sebe,” napisao je on.

loading...
2 komentara

2 Comments

 1. aaa

  30. 10. 2017. at 21:55

  Najdraži glumac oduvijek!
  A i nije neka novina da je gay, realno!

 2. Adora

  31. 10. 2017. at 01:22

  @aaa, ali je novina da je tvoj “najdrazi glumac” pedofil…pedofil !

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije LGBT+

To Top