Prati nas

Khloe Kardashian pokazala novu frizuru!

Foto

Khloe Kardashian pokazala novu frizuru!

Sveža frizura (Foto: Instagram/Khloe Kardashian)

Khloe Kardashian skratila je svoju dugu kosu, odlučivši se za šik paž, iznenadivši fanove na društvenim mrežama.

Nakon što je posetila frizerku Jen Atkin, koji stilizuje kosu mnogim slavnim ličnostima, Khloe je iz salona izašla sa svežim izgledom koji su njeni pratioci pozdravili sa odobravanjem.

Iako je Jen sama odradila najveći deo šišanja, u kreiranju nove frizure za Khloe asistirala joj je niko drugi do Khloine mlađe polusestre- Kylie Jenner.

Iako tridesettrogodišnja rijaliti zvezda već duže vreme nosi dugu kosu, njen izgled se drastično promenio u proteklih nekoliko godina. Između konstantnih treninga koje redovno objavljuje na svom Snapchat profilu, i striktne dijete, Khloe je značajno smršala u proteklih nekoliko meseci.

“Prolazila sam kroz težak razvod, i trebalo mi je nešto da me izvuče iz toga. Okrenula sam se hrani, imala sam nezdrav odnos sa ishranom ceo život, i rekla sam sebi da mi hrana nikada nije pomogla da izgubim težinu. Učlanila sam se u teretanu, otišla bih tamo, stavila bih slušalice, pustila muziku, vežbala i niko me ne bi uznemiravao. Blokirala sam svu tu buku. Tamo sam pobegla, i kao rezultat- počela da gubim kilograme.” izjavila je Khloe u intervjuu za Health časopis.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top