in

Kim Cattrall: ‘Seks i grad’ mi je uništio brak


Glumica Kim Cattrall, najpoznatija po ulozi Samanthe Jones u seriji Seks i grad, priznala je da joj serija uništila brak s Markom Levinsonom za kog se udala dok je serija bila na vrhuncu slave.

60-godišnja zvezda priznala je da joj je uspeh serije ‘zamaglio’ životne prioritete, pa je tako zanemarila vezu s partnerom koja je, kako danas konstatuje, u tom trenutku trebalo da bude važnija od svega. Za Marka Levinsona udala se 1998., u vreme kada je HBO-ova hit serija o četiri single prijateljice iz Njujorka počela da stiče planetarnu popularnost.

Bračni par je zajedno napisao i knjigu o umetnosti ženskog orgazma (foto: Amazon)
Bračni par je zajedno napisao i knjigu o umetnosti ženskog orgazma (foto: Amazon)

„Nikad nisam bila kod kuće i suprug se osećao sam, frustriran i stalno pred konkurencijom“, kaže danas koja glumica, koja je u seriji tumačila ulogu seksualno vrlo otvorene Samanthe Jones. Njegova frustracija ubrzo je prerasla u ljutnju, te je 2004. godine on odlučio da prekine brak sa glumicom i to u trenutku kada se je i serija prestala da se snima.

„Seks i grad uništio je moj brak“, priznaje gorko Kim i dodaje da je prošlo mnogo vremena od njenog poslednjeg ljubavnog sastanka, te da se  ‘ponekad oseća kao da živi zatočena u tornju’.