Prati nas

Extra

Kim Kardashian izgubila kontrolu: zvezda preterala sa plastičnim operacijama!?

Svi primećuju da se pretvara u živu lutku!

Život proveden na Instagramu vrlo brzo može se oteti kontroli – filter i ulepšavanja jednog trenutka mogu se obiti o glavu, a upravo se to dogodilo Kim Kardashian! Naime, izvor blizak zvezdi tvdi da je potpuno izgubila kontrolu nad sobom i do sada uradila toliko botoksa da jedva može da pomera svoje lice!

Kim je opsednuta idejom da bude savršena, a ima toliko para da je uvek u stanju da isprati sve novitete plastične hirurgije. Kim toliko obožava botoks da ga je ubrizgavala iznova i iznova i potpuno izgubila kontrolu, sada jedva da može da pomera svoje lice” , tvrdi izvor.

Novac nikada ne može da predstavlja problem ukoliko ste deo porodice Kardashian, a pogotovo ne ako ste uz sve supruga Kanye Westa, međutim, porodica je sada zabrinuta za Kim obzirom da sve više i više preteruje u svojoj opsesiji da izgleda savršeno i kao lutka.

Što više stari, dodaje više botoksa i filera, a kada razgovora sa nekim jedva da joj se usta pomeraju. Lice joj je “zamrznuto”. Svi oko nje primećuju da se pretvara u živu lutku” , zabrinuo se izvor.

Iako je nekada bila veoma otvorena i stalno je kačila fotografije i objave u vezi botoksa i plastičnih operacija na društvene mreže, stvari su se sada promenile jer, kako izvor navodi, Kim želi da ljudi misle da je sve u vezi nje prirodno.

Želi da ostavi utisak kao da je njena lepota prirodna, ali je sve teže i teže sakriti činjenicu da je konstantno ispod noža ili igle. Nije je briga da li iko misli da izgleda kao plastična Barbika, ali čak i njena porodica koja je jak podržalac plastičnih operacija misli da je sve otišlo predaleko. Svaki put kada botoks krene da isparava ona ide po novu turu.” 

View this post on Instagram

Casual for a petco run 📷 Back Grid

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

3 komentara

3 Comments

 1. kiki

  07. 02. 2019. at 06:19

  Zena izgleda lepo i simetricno, koga briga dal je imala 3 ili 53 operacije, bolje i ovo nego ove nase koje urade 2 operacije i izgledaju kao da su ih izujedale pcele po usnama i jagodicama

 2. lulu

  07. 02. 2019. at 08:20

  Ili u prevodu, za lepotu su potrebne plasitčne operacije. Kome nije problem da mozak prži anestezijama i da rizikuje život da bi se ulepšao neka hoda po bolnicama. Kome je sasvim u redu u svojoj koži, sapun, voda, hidratantna krema i osmeh su više nego dovoljni.

 3. mila

  07. 02. 2019. at 16:12

  Svaki put kada botoks krene da isparava “?????
  hahahaha
  svasta se moze procitatiovde na tracari….uglavnom gluposti, ali dobro….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top