in

Kim Kardashian izgubila kontrolu: zvezda preterala sa plastičnim operacijama!?


Život proveden na Instagramu vrlo brzo može se oteti kontroli – filter i ulepšavanja jednog trenutka mogu se obiti o glavu, a upravo se to dogodilo Kim Kardashian! Naime, izvor blizak zvezdi tvdi da je potpuno izgubila kontrolu nad sobom i do sada uradila toliko botoksa da jedva može da pomera svoje lice!

Kim je opsednuta idejom da bude savršena, a ima toliko para da je uvek u stanju da isprati sve novitete plastične hirurgije. Kim toliko obožava botoks da ga je ubrizgavala iznova i iznova i potpuno izgubila kontrolu, sada jedva da može da pomera svoje lice“ , tvrdi izvor.

Novac nikada ne može da predstavlja problem ukoliko ste deo porodice Kardashian, a pogotovo ne ako ste uz sve supruga Kanye Westa, međutim, porodica je sada zabrinuta za Kim obzirom da sve više i više preteruje u svojoj opsesiji da izgleda savršeno i kao lutka.

Što više stari, dodaje više botoksa i filera, a kada razgovora sa nekim jedva da joj se usta pomeraju. Lice joj je „zamrznuto“. Svi oko nje primećuju da se pretvara u živu lutku“ , zabrinuo se izvor.

Iako je nekada bila veoma otvorena i stalno je kačila fotografije i objave u vezi botoksa i plastičnih operacija na društvene mreže, stvari su se sada promenile jer, kako izvor navodi, Kim želi da ljudi misle da je sve u vezi nje prirodno.

Želi da ostavi utisak kao da je njena lepota prirodna, ali je sve teže i teže sakriti činjenicu da je konstantno ispod noža ili igle. Nije je briga da li iko misli da izgleda kao plastična Barbika, ali čak i njena porodica koja je jak podržalac plastičnih operacija misli da je sve otišlo predaleko. Svaki put kada botoks krene da isparava ona ide po novu turu.“ 

View this post on Instagram

Casual for a petco run 📷 Back Grid

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on