Kim Kardashian javno odbrojavala do smrti nepravedno osuđenog zatvorenika

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

TV zvezda Kim Kardashian danas je na mrežana objavila niz u kojem je pisala o pogubljenju svog prijatelja i osuđenog zločinca Brendona Bernarda (40), a sve vreme je odbrojavala sate do njegove smrti.

Kim je otkrila da se čula sa njim i bila je veoma tužna zbog svega što se dešava. On je čekao svoje pogubljenje zbog presuđene smrtne kazne.

“Nisam dobro sad. Ubili su Brendona. On je promenio svoj život. Bio je pun nade i pozitivan do kraja. Žao mu je što je naneo bol drugima. Dok je bio u zatvoru, nazvao me njegov advokat koji je s njim obavio poslednji poziv. Rekao mi je da je Brendon rekao da me voli i da želi da mi se zahvali”, napisala je Kim na twitteru.

Ona se već neko vreme zalaže za reformu zatvorskog sistema u Americi.

Pet sati ranije napisala je da je razgovarala s Bernardom poslednji put i da joj je to bio najteži poziv ikada.

https://www.instagram.com/p/CIpZzQsgvYU/

“Nesebičan kao uvek, mislio je na svoju porodicu i brinuo da li su oni dobro. Rekao mi je da ne plačem jer borba nije gotova. Kad mi je rekao da su mu ponudili sedativ da ga smire pre nego što završi na stolici i da ne želi da paniči, izgubila sam se. Morala sam da ugasim mikrofon na mobilnom telefonu da ne čuje kako plačem”, napisala je ona dodatno.

“Sat vremena do pogubljenja Brendona Bernarda. U Americi je Dan ljudskih prava, a mi ćemo pogubiti nekog ko je imao 18 godina u vreme zločina, nije ubica i promenio se od tada. Sramotno”, dodala je ona kasnije.

Podsetimo, Bernard je osuđen na smrt 2000. godine zajedno sa suučesnikom Kristoferom Vialvom zbog krađe automobila i ubistva Toda i Stejsi Baglej na udaljenom delu vojne baze Fort Hudu u Teksasu.

Vialva je oteo i upucao par iz neposredne blizine dok su ležali u prtljažniku automobila. Bernard je kasnije zapalio automobil. U vreme zločina Bernard je imao 18, a Vialva 19 godina. Trojica ostalih uključenih u otmicu i ubistvo nisu bili punoletni kad se zločin dogodio i izbegli su smrtnu kaznu, pa je dvoje već pušteno iz zatvora.

Pola miliona ljudi potpisalo je peticiju tražeći od predsednika Donalda Trampa da mu zameni smrtnu kaznu doživotnim zatvorom i želeli su da nastavi sa životom jer je, kako kažu, bio veoma dobar čovek, iako je napravio grešku u mladosti.

POSLEDNJE VESTI