in

Kim Kardashian: Naučila sam da volim život bez kamere


Promenila pogled na život

Iako konstatno odaje većinu detalja života na društvenim mrežama, Kim Kardashian tvrdi da želi svoju privatnost više nego ikada nakon što je proživela pljačku u Parizu pre dve godine.

Moj život se puno promenio u prethodne dve godine od kada se dogodio incident i samo želim više privatnosti.“ objasnila je Kim za vreme svog gostovanja u emisiji The Alec Baldwin Show!

Osećam se kao da izlazim iz svog oklopa tokom poslednja tri meseca i vraćam se nazad sebi.“ nastavila je. „Nisam bila depresivna ali sam imala manjak motivacije kada se probudim ujutru. To me je jako potreslo.“ 

Iako je zvezda odavno prevazišla incident, priznaje da ne idealizuje ovaj događaj i da odlično zna zbog čega se dogodio, te da sada konstantno ima na desetine čuvara ispred svoje kuće, ali i da nekoliko njih uvek idu sa njom tokom putovanja.

Ja sam totalni realista. Znam da sam konstantno na društvene mreže postavlja to gde sam, svoju lokaciju, svoj nakit, svoje torbe, cipele i stvari. Mislim da sam dozvolila da o meni govori mnogo više to šta ima već to ko sam,“ otkrila je Kim.

Zvezda je priznala da je njen suprug Kanye West onaj ko je podstakao da zatraži malo više privatnosti za sebe.

Sve je krenulo sa Kanyeom. On je takav, njegov posao je izložen javnosti i on jeste konstantno u javnosti, ali kada je slobodan i želi malo privatnosti on je sebi i obezbedi. Samo želim privatnost, nikada nisam verovala da ću to reći, ali to je trenutna istina.“ završila je KIm.