Prati nas

Extra

Kim Kardashian položila prvi ispit, odmah dobila ponudu za posao

Iako je tek prošle godine rešila da upiše prava, Kim Kardashian ovih dana položila je prvi ispit – i već dobila ponudu za posao.

Robert Shapiro, dobar prijatelj pokojnog oca TV zvezde Roberta Kardashiana, inače slavnog američkog advokata, rekao je da Kim poseduje sve što jedan dobar advokat treba da ima, i da su joj vrata njegove advokatske kancelarije otvorena, odmah pošto položi pravosudni ispit.

Shapiro i Kardashian bili su saradnici na suđenju O. J. Simpsonu, za ubistvo supruge Nicole, prenosi američki mediji.

“Kim je do sada napravila neverovatno uspešan biznis i bez iskustva u advokaturi. Sada je samo nebo granica za nju, sada, kada je ozbiljno počela da izučava pravo“, rekao je Shapiro.

Pojasnio je da je pred Kim dug, naporan put, da je neuspeh moguć, ali da se nada da će ona uspeti u svom naumu.

Kim je uvek bila zainteresovana za krivično pravo, a njen otac Robert, koji je preminuo 2003. godine, bio je cenjeni pravnik. TV zvezda redovno obaveštava svoje obožatelje o napretku u učenju, deleći utiske i fotografije na društvenim mrežama.

Inače, Kim uči 18 sati nedeljno, bliži se kraju prve godine studiranja, a pravosudni ispit želi da položi do 2022. godine. Izjavila je da je svakodnevno druženje sa brojnim knjigama i udžbenicima malo poremetilo njen porodični život.

“Tokom naredne četiri godine, potrebno je da učim najmanje 18 sati nedeljno. Osim toga, redovno imam pismene i usmene testove“, rekla je Kim, odlučna u svojoj nameri.

Naravno, lepa starleta našla se na meti kritičara koji tvrde da će Kim završiti advokaturu samo zbog toga što je poznata i ima para.

Na takve opaske, Kim je odgovorila: “Želela bih da ljudi shvate da ne treba da dopuste da bilo šta ugrozi ispunjenje njihovih snova i ciljeva. Samo treba da zacrtaju sebi put do cilja, i krenu, kao što sam ja to uradila.”

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top