Kim Kardashian: Rekli su mi da neću moći da imam decu

Nije uvek bila samopouzdana kao danas ( foto: US Magazine )

U najnovijem intervjuu za magazin Elle, Kim Kardashian otvoreno govori o trudnoći, svom telu, kao i nedostatku samopouzdanja.

“Bila sam jako nesrećna jer su mi čak 3 doktora potvrdila da nikad neću moći da zatrudnim. Čak sam planirala da zamrznem jajne ćelije, ali onda sam saznala da sam trudna. Želim da North West ima bar još jednog brata i sestru jer sam i ja rasla u velikoj porodici i želim isto za nju. Ali, ako to ne bude moguće prirodnim putem pristupićemo vantelesnoj oplodnji”, podelila je je svoje planove o proširenju porodice supruga Kanye Westa.

Samopouzdanje je gradila godinama ( foto: US Magazine )

Iako su fotografije njenog obnaženog tela izazvale oprečne reakcije, Kim priznaje kako ne mari mnogo zbog toga jer su prošli dani kada nije verovala u sebe. Priznaje kako je mrzela svoje telo i kako je često sedela u kupatilu, plakala i molila se da njene grudi prestanu da rastu. Tada u modi nisu bile žene sa oblinama, ali sada joj je drago što je pružila podršku i ulila samopouzdanje i ženama koje nisu mršave kao modeli.

“Danas sam sigurna u sebe, ali nije uvek bilo tako. Samopouzdanje sam gradila godinama i zato je sada tako jako”, priznala je Kim.

Na kraju intervjua je dodala kako smatra da će njena polusestra Kendall Jenner biti velika zvezda i da će čak postići mnogo više nego ona sama.

Povezane vesti