Prati nas

Život

Kim Kardashian: Situacija sa Khloe i Tristanom je grozna

Dala svoje mišljenje o situaciji NBC

Porodična drama Kardashian Jenner klana ne stišava se ni nekoliko nedelja kasnije: o navodnoj prevari Tristana Thompsona za koju se saznalo na dan porođaja Khloe Kardashian sada je govorila Kim Kardashian West.

TV zvezda gostovala je kod Ellen DeGeneres gde je umalo ostala bez reči na pitanje da prokomentariše situaciju u kojoj se našla njena sestra.

“Jadna Khloe. Zaista, ne znam ni kako bih opisala koliko je situacija zeznuta. Khloe je jaka žena i radi sve što je u njenoj moći. Ovo je jako tužna situacija”, rekla je Kim.

“Moj brat Rob i ja smo odlučili da smislimo pravilo za ovakve situacije – ako je uključeno dete, kao sada, nećemo govoriti ružne stvari o akterima, držaćemo govor na pristojnoj udaljenosti od javnosti. Jednoga će dana True gledati ovo, znate, zeznuto je”, dodaje Kim.

Za sada je poznato kako Khloe ne želi da odustane od veze s Tristanom te kako i dalje žive zajedno u njegovoj kući u Clevelandu.

Podsetimo, dok je Khloe bila u bolnici gde treba da na svet donese prvo dete, njen partner Tristan Thompson je uhvćen u prevari sa misterioznom brinetom. Strani mediji su došli u posed fotografije na kojoj je navodno Tristan dok se ljubi sa nepoznatom devojkom. Fotografiju je uslikala žena, koje je sedela za stolom pored njegovog.

Nedugo nakon što je ova fotografija ugledala svetlost dana, TMZ je objavio i video u kojem se jasno vidi da Tristan ljubi dve različite devojke. Video je nastao u početkom oktobra, kada je Khloe već bila u trećem mesecu trudnoće.

1 komentar

1 komentar

  1. dina

    30. 04. 2018. at 16:28

    malo je tesko verovati da takvi muskarci mogu biti verni i da se od njih to ocekuje. Oni su jednostavno na meti zbog ogromne kolicine novca.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Život

To Top