in

Kim Kardashian ima novu aplikaciju za sve ljubitelje mode

Kim Kardashian ne staje. Nakon što je nedavno izbacila svoju liniju šminke, poznata rijaliti zvezda se sprema da ponovo osvoji IT svet novom aplikacijom. A već znamo da će se ova aplikacija naći na telefonima svih fanova mode.

Kako ga je mnogi opisuju, ScreenShop će biti nešto poput Shazama za odeću. Tako da, sledeći put kada vidite odličnu odevnu kombinaciju vaše modne ikone, sve što treba da uradite jeste da skrinšotujete fotografiju. Aplikacija će vas potom usmeriti ka sajtovima na kojima možete kupiti tu odevnu kombinaciju, u zavisnosti na vaš budžet.

Kim i njen tim su se udružili sa oko 460 različitih brendova, pa aplikacija ima skenirano preko 10 miliona odevnih komada. ScreenShop je između ostalih sarađivao i sa ASOS-om, TopShop-om, Booohoo.com, Kanye West’s Yeezy, Forever 21 i Saks Fifth Avenue. 

„Godinu dana smo radili kako bi napravili nešto što nikada pre nisam videla. Nikada nisam videla aplikaciju gde možete da skrinšotujete nešto i da za nekoliko sekudi nađete prodavnicu u kojoj možete da kupite istu ili sličnu odevnu kombinaciju, u zavnosti od vašeg budžeta“, izjavila je Kim Kardashian.

Kim je u kratkom klipu i demonstrovala kako aplikacija radi: