Prati nas

Extra

Kim Kardashian tuži poznati brend: prodavali garderobu uz njeno ime

Američka TV zvezda Kim Kardashian podnela je tužbu protiv poznatog brenda Missguided zbog toga što su koristili njene fotografije kako bi promovisali svoje proizvode.

Kardashianova, koja samo od jedne objave na Instagramu zarađuje blizu pola miliona dolara, naglasila je da niko sem nje i njenog modnog brenda nema pravo koristiti njene fotografije u svrhe promocije svojih proizvoda.

Kim na ime odštete od poznatog brenda traži sumu od 5 miliona dolara, zbog povrede njenih prava kao i štete koja je direktno nanesena njenom brendu.

Inače, Misguidedi je poznat kao fast food modne industrije – odeću koje zvezde nose uspeva da napravi u kratkom roku i odmah ih prodaje putem društvenih mreža.

Kim tvrdi da joj kompanija ugrožava reputaciju kimkardashian/Missguided/Instagram

Mnogi smatraju kako je preduzetnica bila prilično blaga jer je zatražila nadoknadu štete od “samo” 5 miliona, budući da od svojih objava, tvrde upućeni, zarađuje mnogo više od pola miliona dolara.

Informacija koja se pojavila o Kiminoj instagram zaradi u medijima je završila “zahvaljujući” sudskim dokumentima, u kojima piše da je njena zarada od 300 do 500 hiljada dolara po Instagram objavi.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top