Prati nas

Vesti

Kim Kardashian uči kako bi postala advokat

Kim ima velike planove

Kim Kardashian West otkrila je u nedavnom intervjuu da je počela da uči kako bi postala advokat krivičnog pravosuđa i da planira da polaže ispite 2022. godine.

Rijaliti zvezda je započela četvorogodišju praksu sa advokatskom kancelarijom u San Francisku prošlog leta, u vreme kada je odigrala veliku ulogu u oslobađanju Alice Marie Johnson.

Podsetimo, 63-godišnja Alice je služila zatvorsku kaznu još 1996. godine zbog nenasilnog dilovanja droge, zbog čega je Kim posetila predsednika Trumpa, u nadi da će obezbediti njeno oslobođenje.

Kim je u intervjuu izjavila: ’’Dugo sam morala da mislim o ovome. Bela kuća me je zvala radi saveta i pomoći da zajedno promenimo pravni sistem. Sedela sam u sobi sa sudijom i drugim moćnim ljudima misleći: ’Oh s*anje, moram da znam više o ovome’. Rekla sam ono što sam morala da kažem kao čovek i objasnim zašto nije fer. Imala sam advokate koji su se bavili činjenicima. Imam osećaj da sistem može biti mnogo drugačiji, i ja želim da ga popravim. A ako budem znala više, mogu da uradim više’’.

Interest prema zakonu Kim je nasledila od oca Roberta Kardashiana, koji je bio član tima odbrane OJ Simpsona.

’’Vikendom su koristili našu kuću kao kancelariju. Moj tata je imao biblioteku, gde, kada gurnete zid, otvara se tajna soba sa svim njegovim dokazima u slučaju OJ-ja. Uvek sam se šunjala i gledala kroz te knjige. Jako me je interesovalo’’, priča Kardashianka.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. noname

    12. 04. 2019. at 00:29

    ma Kim je genijalna zena, samo napred!

  2. Kompleksasi

    13. 04. 2019. at 21:54

    Niti ima bakalorat diplomu bez koje NE moze ni na prijemni da izadje za pravo, a kamo li prijemni, a da ne pricam da nema sanse da upadne u neki pravni fakultet u Cali. Pusti snovi dokone sponzoruse limitiranog intelektualnog kapaciteta.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top